Algemene voorwaarden

Alle foto’s van de modellen zijn van auto’s uit onze privĂ© collectie, en zijn bedoeld om te laten zien om welk type en kleur auto het gaat. Hierdoor kunnen foto’s afwijken van het geleverde model.

De bij het artikel vermelde data zoals kleur/levertijd/aantallen van gelimiteerde oplages/etc. zijn gegevens die wij doorkrijgen van de betreffende leverancier, er kunnen hier geen enkele rechten aan worden ontleend.

Alle foto’s op de site zijn eigendom van JMBmodels, of JMBmodels heeft toestemming van de eigenaar om de foto’s te mogen gebruiken. Gebruik van de foto’s van deze site is alleen toegestaan als er toestemming is gevraagd aan JMBmodels.

De modellen die JMBmodels levert zijn gegarandeerd nieuw in originele verpakkingen echter om 100% in te staan voor de kwaliteit kunnen dozen geopend worden voor controle. ( tenzij duidelijk anders vermeld )

Alle genoemde prijzen op de site zijn inclusief BTW 21% BTW.

Alle genoemde prijzen op de site zijn exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld.

Het kan voorkomen dat wij een typefout maken, in geval van bv een foutief weergegeven prijs behouden wij het recht om deze te corrigeren en een bestelling met een foutieve prijs niet uit te leveren.